Informatie deurisolatie subsidie

Heeft u één van de glas maatregelen geïnstalleerd, dan maakt u ook aanspraak op subsidie voor het isoleren van uw deuren. LET OP: U maakt alleen aanspraak op subsidie voor uw deuren als u ook maatregelen heeft getroffen voor glasisolatie.

Voorwaarden subsidie deurisolatie

De voorwaarden voor subsidie voor op deuren zijn als volgt:

  • De subsidie heeft alleen betrekking op oude ramen, panelen of deuren. Eventuele vergrotingen van ramen, deuren of panelen worden niet meegenomen. U krijgt alleen subsidie voor het oude oppervlak van het paneel, glas of de deur.
  • De maatregelen zijn binnen de afgelopen 24 maanden geïnstalleerd door een bouwinstallatiebedrijf.
  • U heeft HR++-glas of Triple glas laten aanbrengen. De isolerende deur heeft een lage isolatiewaarde (Ud-waarde) van maximaal 1.5 W/m2K of een hoge isolatiewaarde van maximaal 1,0 W/m2K.
  • Past u een isolerende deur toe met de hoge isolatiewaarde van maximaal 1,0 W/m2K? Dan moet u een verklaring van het bouwbedrijf meesturen om dit aan te tonen. - U krijgt dan het hogere subsidiebedrag voor het Triple glas.
  • Alle andere voorwaarden van glasisolatie zijn van toepassing.
  • U kan slechts eenmaal aanspraak maken op subsidie voor deze maatregel.

Subsidiehoogte deurisolatie

Voor nieuwe isolerende deuren met een isolatiewaarde minder of gelijk aan 1,5 , maar groter dan 1,0 , ontvangt u € 23 per m2. Let op: dit is alleen mogelijk samen met HR++ glas of Triple glas. Voor nieuwe isolerende deuren met een isolatiewaarde minder of gelijk aan 1,0 ontvangt u € 65,50 per m2. Let op: dit is alleen mogelijk samen met HR++ glas of Triple glas.

Let op: Voert u twee maatregelen uit, dan verdubbelt het bedrag per m2.

Subsidie voor uw deuren aanvragen? Start uw aanvraag